Το πρώτο μου post! Τι είναι το When Elena Met Beauty?!

 Γεια σας κορίτσια!

Σας καλωσορίζω και ΜΕ καλωσορίζω στην πρώτη μου προσωπική σελίδα ομορφιάς!
Μετά από 1 μήνα πολλών επεξεργασιών και σκέψεων για το αν τελικά πρέπει να φτιάξω αυτό το blog να' μαι λοιπόν! Το ήθελα.. να πω πως δεν το ήθελα? Το ήθελα, όμως όλο κάτι συνέβαινε και το άφηνα στην άκρη αλλά πλέον συνειδητοποίησα πως δεν ''χωράει'' άλλη αναβολή!




Πριν όμως ξεκινήσω να σας λέω τον λόγο ύπαρξης αυτού του ιστότοπου να σας πω λίγα λόγια για εμένα! Το όνομά μου είναι Έλενα, είμαι 20 χρονών, μένω στην πολυαγαπημένη μου Αθήνα και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπώ ο,τι έχει να κάνει με τα καλλυντικά, και ιδιαίτερα την τέχνη του μακιγιάζ! Κάθε φορά που βαφόταν η μητέρα μου με θυμάμαι να την κοιτάω εντυπωσιασμένη για το πως μπορούν μερικά μικρά πραγματάκια να μεταμορφώσουν ένα όμορφο πρόσωπο σε ομορφότερο και φυσικά όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι είχα την ευκαιρία να "ψαχουλέψω" αυτά τα πολύ όμορφα παιχνιδάκια με την ησυχία μου! Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια εποχή, που η τηλεόραση έπαιζε συνέχεια διαφημήσεις telemarketing και σε μια από αυτές ήταν ένα υπέροχο επαγγελματικό βαλιτσάκι με καλλυντικά που ύστερα από έντονο "παρακάλι" κατάφερε και έγινε δικό μου! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!



Μετά από αυτόν τον μικρό πρόλογο νομίζω όλες καταλάβατε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει!

Ναι, δημιούργισα αυτό το site για να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου, τις ιδέες μου, τα συναισθηματά μου για τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς! Όπως βλέπετε και από τις (άδειες) κατηγορίες θα σας δείχνω τις αγορές μου  (με σκοπό πάντα την ενημέρωση) θα σας λέω την άποψη μου σε διάφορα προϊόντα που δοκιμάζω είτε σε μορφή empties είτε σε μορφή review, θα σας δείχνω τα αγαπημένα μου προϊόντα κάθε μήνα (και γενικότερα οτιδήποτε προϊόν αγαπώ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας) και για τέλος σας αφήνω το πιο αγαπημένο μου, τα makeup tutorials! Κατά καιρούς θα κάνω διάφορα μακιγιάζ και θα σας δείχνω βήμα-βήμα πως να τα πετύχετε και εσείς!! 



 Όσο για το όνομα του blog, ήταν κάτι αυθόρμητο! Ήθελα κάτι απλό και περιπαιχτικό ;)



Και τώρα θα περάσουμε στο ζητούμενο! Πιο θα θέλατε να είναι το πρώτο μου "κανονικό" ποστ??


  1. Collective Haul? Σας ενημερώνω οτι είναι ολίγον τεράστιο :P
  2. Ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν άξιζε το ντόρο?
  3. 5 αγαπημένα μου nude κραγιόν?
  4. Review για την No Tangle βούρτσα από την εταιρεία Macadamia?


Πείτε μου στα σχόλια τι σας ενδιαφέρει περισσότερο!! 



Αυτά για σήμερα, ελπίζω να μη σας κούρασα! Αν σας ενδιαφέρει η θεματολογία του blog μου μη ξεχάσετε να γίνετε μέλη πατώντας το κουμπάκι "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου", να με ακολουθήσετε στο google plus καθώς και στο bloglovin'! Όλα αυτά θα τα βρείτε ακριβώς δεξιά!


Μέχρι το επόμενο ποστ να είστε όλες καλά!

Σας φιλώ γλυκά & τρυφερά.
Έλενα <3





8 σχόλια:

  1. Έλενα, καλωσηρθες και συυυ λοιπον. Πολυ ωραία αυτά που έγραψες και έχω ενθουσιαστει φιλη μου μπορω να πω.. <3 Καλη αρχη και επισημως :) Να ξερεις εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα haul και στα empties.. οποτε μιας και η δευτερη επιλογη δεν υπαρχει θελω hauuuuuuuuuul :D <3 φιλακια πολλα! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη αρχη γλυκουλα...το haul Να κανεις πρωτα αλλα μετα οπωσδηποτε το προϊον που δεν αξιζε το ντορο...φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολυυ και για το σχολιο και για την εγγραφή σου! Αυριο θα ανεβασω το haul και σε λιγες μερες το προιον που δεν αξιζε το ντορο! φιλακιαα!! :*

      Διαγραφή
  3. Καλή αρχή κορίτσι μου!!!Περιμένουμε με χαρά τα επόμενα ποστ σου!!!Εγώ θα έλεγα να τα κάνεις με την σειρά που τα έχεις γράψει!!!Πρώτα οι αγορές,μετά το προϊόν που δεν άξιζε τον ντόρο,μετά τα κραγιόν και τελευταία η βούρτσα!!!
    Σε περιμένω και στο blog μου http://lillysdailyblog.blogspot.gr/
    Φιλάκια!!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου καθώς και για την εγγραφή σου!!
    Ωραία ιδέα, έτσι θα το κάνω!!
    Πέρασα και απο το μπλογκ σου!!
    Από οτι είδα έχουμε κάποιες κοινές αγαπημένες μάρκες!
    φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλενα, καλή αρχή!! Φιλάκια πολλά, Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή